Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Атанас Узунов: Системата ВАР е вредна за футбола!
Автор: Екип Ruse24.bg 10:37 / 16.12.2019Коментари (4)958
© Ruse24.bg
Системата за видеоасистент арбитри (ВАР) е вредна за футбола! Такова мнение изрази един от най-успешните български съдии Атанас Узунов, който в момента е административен директор на Локомотив Пловдив. В последните дни се води дискусия на най-високо държавно ниво дали системата трябва да бъде въведена в българския футбол. Дори собственикът на шампиона "Лудогорец" Кирил Домусчиев отсече, че ако искаме да се развиваме, трябва спешно да въведем ВАР.

"Слушах изказването на Домусчиев за въвеждането на ВАР, но това много трудно ще се осъществи в България. Трудно ще издържат отборите. Постоянно ще се изисква нещо от тях - било камери, било охрани, било турникети. Допълнително са нужни доста средства за тези съдии, които обслужват ВАР-а. Ако УЕФА го постави като задължително изискване, искаш - не искаш, ще трябва да монтираш системата. Но аз не го приемам", коментира Узунов пред "България Днес".

"Неслучайно някои от големите съдии също се обявиха против. Пиерлуиджи Колина заради това нещо напусна съдийството. Футболната игра е създадена за хората от време оно. Тя е създадена с 22-ма състезатели и трима съдии. Днес вкарваме ВАР, утре ще махнем и напълно съдиите. Гледаш на монитора отгоре - сигналът за дузпа ще е един, за фаул - друг, за червен картон - трети. За какво са тогава съдиите? Вярно е, че се греши понякога, но и това е част от играта. Затова е по-емоционална", отчете Узунов.
Още по темата: общо новини по темата: 284
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
11.07.2020
09.07.2020
09.07.2020
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пластмасов, я кажи отборът, на който се водиш административен директор, като какъв ползва общинския стадион в парк Лаута и срещу какво?
+3
 
 
"за време оно"...Разбирай! "Човешко е да се греши"...особено, когато е подплатено!!! Наско, ти си срам за футбола! Когато ФК Ботев беше с "брокерите", ти, Наско, на какъв пост беше в управата на ФК"Ботев"??? Или аз нещо се бъркам...ама не греша! Съдийските далавери са си от време оно, и на вас, съдиите ви трябва безнаказаност, камо ли ВАР!!! Аз съм локомотивец от 1965 година, а ти си помия-ар!
-2
 
 
Те съдиите,като са Шмекери и Вар няма да помогне....Питайте Домусчиев,защо е уволнил водещия по Диема след изказване в студиото,че има 100 процентова Дузпа в полза на Локомотив срещу Лудогорец!
-1
 
 
Наско, ако имаше ВАР - Локомотив щеше да е Втори на 3,4 точки от 1-вия!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: