Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Венци Стефанов: В Левски са непочтени и нахални!
Автор: Георги Кирилов 11:14 / 11.06.2020Коментари (4)723
© Ruse24.bg
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отправи остри нападки срещу новия собственик на Левски Наско Сираков. Според ексцентричният бос Сираков е непочтен в искането си "сините" да започнат да прибират между два и четири милиона лева от телевизионни права.

"Първо, Левски играе в първенство, в което има още 13 клуба. Не е лошо Левски и ЦСКА да се отделят - Наско и Гришата да си направят едно собствено първенство най-добре. Нека не забравят, че играят и с другите отбори, за да завоюват някакъв трофей или да стигнат до участие в Европа. Претенциите им са несъстоятелни! 

Второ, Наско Сираков разбира от футбол, но явно математиката нещо му куца. Не съм адвокат на телевизията, която излъчва "А" група, но в Левски смятат грешно нещата. Може би защото през цялото това време са смятали така парите, са с толкова милиони борчове. На парите имаш ДДС, различни партньори, наеми, техника, студиа, заплати на технически персонал, на журналисти - купища разходи. 

Това ми прилича на приказката за рома и селянина. Ромът срещнал селянина и му казал: "Ей, на теб ти е лесно - ори, мели и яж". Демек оре, смиля зърното и после го яде. После добавил: "А питаш ли ме мене - па проси го, по носи го, па меси го, па чак тогава го ям". Горе-долу на Левски работата им е такава. 

Не мога да кажа колко са абонатите, това трябва да го кажат от телевизията. Но там дават още английско първенство, френско първенство, още някакви популярни спортове, тези абонати не са абонати само заради Левски и ЦСКА. Хората гледат и Англия например. 

Сираков беше с мен в Изпълкома на БФС, когато имахме договор с друга телевизия и добре знае как тя не си изпълни задълженията, оставиха ни посредата на договора без пари. Досега аз нямам претенции към настоящата телевизия. Ако някой излезе с по-добро предложение, нямам нищо против да го разгледаме.

Левски май иска да чисти тези 24 милиона лева борчове от телевизионните права, малко е несериозно. Ние също сме притеснени, правим си сметката, но за мен това на Наско Сираков е меко казано нескромно и нахално. 

Играйте си сами бе, майка му стара! Вземете се с Гришата и си направете собствен шампионат, сключвайте си договорите. Ако искат, могат да отидат да играят в Северна Македония. Ако ги вземат, да отидат и в Англия. Нека си играят само те, стадионите са им пълни, може да се издържат само от билети и фен-артикули. 

Човек, когато предлага такива неща, трябва да има морал. Нека се знае, че другите клубове, които са в елита, също имат школи, имат разходи, развиват деца, също правят спортен продукт, всеки се бори за място под слънцето.

Дайте тогава всичко живо да се съобразява, че в момента трябва да спасяваме Левски. Това спасение на Левски стана по-страшно от пандемията от коронавирус! А ги видяхме - отидоха в Пловдив вчера и буферът ги бутна на прелеза. 

Искането на Наско Сираков е нескромно и непочтено, защото другите клубове също дават за футбола. Ама Левски били най-големите рекламодатели - хубаво тогава, рекламирайте печки, ютии, четки за зъби и т.н. Защо, левскари, телевизионните права трябва да бъдат за вас повече, а за другите по-малко?! 

Като сте толкова големи, сключете си договор с Петър Ченгелов например и да ви дава пари. А от Левски искат да приберат всичките пари! Не стига че досега всички отделени пари се отделяха предимно за Левски, не стига че имат десетки милиони борчове... Това е много нахално! Затънали са до гушата в..., но искат всичките пари. Нескромно, нахално и непочтено", заяви Венцеслав Стефанов пред колегите от Спортал.
Още по темата: общо новини по темата: 284
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
11.07.2020
09.07.2020
09.07.2020
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: