Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Талант от Русе: Няма да подпиша договор с Ботев! Искат ме Интер, Юве, Ман Юн, ПСЖ и Бенфика!
Автор: Стойчо Генов 11:48 / 29.03.2020Коментари (52)998
© Ruse24.bg
Обявеният от някои специалисти като "диамант" в школата на Ботев (Пд) Никола Илиев сензационно обяви, че бъдещето му не свързано с "жълто-черния" клуб. Талантът от Русе ще навърши 16 години на 6 юни, но категорично отказва да подпише професионален договор с "канарите".

Нападателят потвърди ексклузивната новина на Plovdiv24.bg от 12 февруари, че към него има реален интерес от Интер (Милано) и затова е отказал офертата на Аякс (Амстердам). Нещо повече - сега Никола Илиев разкри, че освен споменатите два гранда, интерес към него има също така от Манчестър Юнайтед, Ювентус, ПСЖ и Бенфика.

"Да, Аякс проявиха много сериозен интерес към мен, но това не беше единственият клуб. Бяха на преговори с моя агент, но колкото и добро да беше тяхното предложение за моето развитие и условия, моят агент реши, че има по-добро място за мен. Потвърждавам, че има реален интерес към мен от Манчестър Юнайтед и Интер и аз съм наистина много поласкан! Моята мечта винаги е била да играя в голям европейски отбор. Нещата започват да ми се случват с интереса на клубове като Интер, Манчестър Юнайтед, Аякс, Ювентус, ПСЖ и Бенфика. Колкото и да обичам и харесвам Ботев (Пд), не бих се съгласил да подпиша професионален договор с клуба. Надявам се, че разбирате защо", заяви Никола Илиев пред колегите от Спортал.
Още по темата: общо новини по темата: 284
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
11.07.2020
09.07.2020
09.07.2020
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Момчето не иска на село. Иска да се развива и да стане голям футболист. Престанете да хейтвате, комплексари жалки!
+1
 
 
Никола, на Лаута съм чувал една приказка да казват: "- Аслан гитти, насран гилди!", което ми го преведоха като: "- Тръгна като лъв, а се върна насран!". Моите два съвета към теб са: 1. Не си затваряй вратите зад себе си!!! и 2. Не плюй там където си ял бял хляб!!!
+1
 
 
Далече няма да стигнеш момче,много си вирнал носа,примери много,ама при презимяването доста боли.
0
 
 
Редно е юноша да подпише с отбора, който го е създал, това е моралната страна на въпроса! Да не плюем по момчето, то вероятно е подведено от алчни родители и агенти. Аз лично му пожелавам успех където и да отиде, но да не забравя за Серафим, Крис Добрев , Серкан и десетки други подмамени младоци за които и укипедия не знае вече къде са!
0
 
 
В Интер си имат таланти. Нещо много се изхвърли че те искат толкова много големи отбора. За другите отбори незнам, но за Интер Милано съм сигурна че никъде не говорят по страниците им в фб. Че сте взимат играч от България.
Сподели какво ново....
на 29.03.2020 г.
0
 
 
Да си седне на задника и да не се големее още му е много рано
+2
 
 
Оставете момчето на мира . Нека запише и той 15 минути някъде . След това ще е вечно жълт . Може и език да научи . Само да не е германски щото е много труден !
0
 
 
Ба си,тия ще се изтепат за теб!И догодина най много резерва в Дунав!
+1
 
 
Хахаха... Колко си жалък, пич... Дали си правиш майтапче, а? Хубаво мисли, че като те изгонят догодина и тук няма да те искаме, сещаш ли се? Такива "звезди" ги взимат само в един друг отбор, да ти кажа ли кой или и това се сещаш? Все пак ти пожелавам успех и дано ни опровергаеш. Бъди здрав!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: