Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Венци Стефанов: Баба знае и две, и двеста! Трябва да си свием дупенцата!
Автор: Екип Ruse24.bg 13:32 / 03.04.2020Коментари (2)962
© dsport.bg
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов напомни за себе си с поредното ексцентрично изказване, типично в негов стил. Клубният шеф този път реши да коментира очертаващата се финансова криза, която се задава пред българските отбори заради коронавирус пандемията.

"Не е хубаво да фалират клубове, естествено. Говорим за школи, отбори, които трябва да получат шанс. Има клубове като Берое и други общински, които разполагат с много средства и ще трябва да занижат лимитите. Трябва да си свием дупенцата - баба знае и две, и двеста. Повече работа, по-малко приказки, не по трима-четирима треньори на група, както са назначени в Левски - един треньор, още един, над него още един, той пък дава отчет на някой шеф. От всичко лошо, което ни сполетя, може да се случи нещо хубаво - може най-накрая да им уври главата на някои глупаци, че трябва да разчитат повече на нашите деца, а не да взимат бежанци от цял свят", заяви Венци Стефанов пред Спортал.

"Славия ще се справи, няма да си оставим каруцата в калта, но ще е много тежко! Само аз си знам какво е, но ще е много тежко. Срещаме разбиране от страна на футболистите, което е радващо. Баба ми казваше: "Сине, много хубаво не е на хубаво, но и много лошо, не е на лошо". Дано от тая лошотия, се случи и нещо хубаво за всички. Повечето клубове ще погледнат към българското. Лудогорец си има своя политика, това си е политика на Кирил. Той вече е толкова на високо, нека си кара, както е преценил. Той е Краля слънце, ха-ха. Сега чета, че е дарил 250 000 лева, това е хубаво. И аз правя дарения, но нито искам да се знае, нито да ми се спряга името", каза още президентът на Славия.

"Нашата банка непрекъснато прави дарения, но някъде в публичното пространство да сте ни чули имената. Като го обявяваш така, си правиш самореклама. Истинското дарение се прави по друг начин - отиваш, даряваш, доставяш радост на човека, а не да казваш: "Аз съм, аз съм". Така мисля, че се прави. Няма да чуете, че "Асет Иншурънс", "Асет Банк", Венцеслав Стефанов или Младен дари еди-колко си пари. Не одобрявам саморекламата", завърши босът на "белите", цитиран от Спортал.
Още по темата: общо новини по темата: 284
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
11.07.2020
09.07.2020
09.07.2020
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дебел плондер, ти си една бацхва с лаына. Кога си дал един лев за хората та сега критикувасх Домусцхиев цхе се хвалел. Ами схте се хвали цховека засхтото наистина дава пари за адравето и йивота на хилыади хора а ти и Мадйо гледате само от каде какво мойе да се вземе и цхрез Славиа си перете мрасните пари. Боыко и тебе трыабва да те тикне в панделата та малко да поотслабнесх, инак както те гледам, скоро схте цхуем... Плондера се спука.
+2
 
 
Дебел философ,цяла европа прекратява първенствата....пък ти ще играеш
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: