Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Официално: Бербатов се кандидатира за президент на БФС, обяви екипа си
Автор: Стойчо Генов 16:05 / 27.04.2021Коментари (18)665
© Sportal.bg
Димитър Бербатов официално се кандидатира за президент на БФС. Това обяви самият бивш нападател на националния отбор на пресконференция днес. В екипа на Бербо влизат бившите му съотборници Мартин Петров и Стилиян Петров, както и още трима души.

"Откривам моята кампания за президент на БФС. Мисля, че моментът е дошъл и започваме от днес, а ние сме почнали от доста преди това да работим активно. Преди да ви запозная детайлно с нещата, които искаме да ви покажем, ще ви представя екипа, с който ще работим. Това е ядрото, с което подготвяме тази промяна към по-добро. Мога да дам пример защо хората, които са с мен, защото имах привилегията да работя с най-добрия треньор в Манчестър – сър Алекс. Той винаги говореше за екипната работа. Казваше, че подборът на екипа е най-важното нещо по пътя към успеха. После всички видяхме какви успехи имат Юнайтед", заяви пред препълнената зала Димитър Бербатов.

Ето какво още каза той за своя екип:

В екипа влиза Стилиян Петров, с когото държим връзка от много време. Радвам се, че толкова дълго време с него поддържаме добри отношения. Другият човек е Мартин Петров. За него мога да кажа абсолютно същото, като за Стилиян. Петър Величков - с него намерихме общ език, който е за доброто на българския футбол. По-малко познатото име може би е Боби Станков. За хората, които не го познават – той знае как се случват нещата. Завършил е футболен мениджмънт. Ще е безценна фигура в нашия екип с опита си, който има с УЕФА. Юристът Георги Владов също е в нашия екип. Без неговата намеса няма как да се случи професионална и отговорна работа. Той иска да търси правдата и разумните решения, част е от фирмата "Динова, Русев и съдружници".
Още по темата: общо новини по темата: 80
04.02.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
01.06.2022
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този в БФС ще е като Станислав Трифонов в политиката.
0
 
 
Понеже опорката на сикаджийския тулуп от Славия за зарязалия България Бербатов взе да набира скорост, да разкрием на по-младите фенове и да напомним на забравящите, че Стоичков също се отказа демонстративно от национала с думите, че "България нищо не му е дала". Някои казват "на тези чалгаджии национали няма да им стъпя, не ме интересуват, трябва да се забрани тази мафиотска тото банда", но после обвиняват Бербатов или Попов като се изрепчат несъгласни с БФС. С Казийски беше същото във волейбола. Та последно за чалгаджии и мениджърски връзкарчета ли сме или не сме? Да вземем да решим.
0
 
 
Барбутов г*за си съдра да минеш Зума с един мач и гол в национала и на другия ден се отказа от него.Жив и здрав бъди ама щом и сър Алекс те усети каква скатавчица си май няма да си успешен президент на БФС а само лапачката те интерисува.
0
 
 
От топсерсем не става нищо.Доказаха го говедата в Бфс вече 15г.
-1
 
 
откак избяга от национала ... да го няма.
0
 
 
Всичко, което не е свързано със соц нафталин, впиянчени дърти номенклатури и мутри с фланелки на Путин на финал за националната купа, е добре за българския футбол.
-1
 
 
Жалко че няма шанс да го изберат, но евала за опита...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: