Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Михайлов след поредния конгрес: Винаги съм знаел, че работя правилно! Щастлив съм!
Автор: Екип Ruse24.bg 14:25 / 20.05.2022Коментари (4)535
© БФС
Ръководството на БФС успя да спаси лиценза на футболната ни централа. Това стана факт след проведения днес 10-и конгрес. Делегатите приеха почти с пълно единодушия бюджета за следващите пет години. Всяка една от предстоящите години - 2022, 2023, 2024, 2025 и 2026-а, беше разгледана отделно и гласувана сама по себе си.

Не повече четирима делегати даваха вот като въздържали се, а винаги само един беше против.

След края на конгреса президентът на БФС Борислав Михайлов бе видимо в добро настроение и даде изявление пред журналистите.

Ето какво каза Михайлов:

Имаше 435 делегати, никой не протестира. Това са хората, които избират ръководството. Протестите на феновете са платени и всички знаете от кого. Не футболният съюз е виновен за състоянието на клубовете, на които са фенове. Те трябва да подкрепят клубовете си. Това са излишни протести. Протестите идват от една група младежи, които са решени, че на всяка цена трябва да вземат властта.

Смятам, че нещата трябва да се успокоят. Аз с тези вписвания и отписвания станах полуюрист. Днешният Конгрес отново легитимира мен като президент и това ръководство. Днешният Конгрес бе свикан от Изпълкома и препотвърден от съда. И тези хора, такова мнозинство, 78% от имащите право на глас. Това ми дава абсолютна увереност за бъдещата ни работа.

На последния Конгрес бях избран напълно редовно, беше прозрачно. Такава демокрация няма никъде, със сигурност. Това, че два клуба оспорват решенията на Конгреса... Ние ще изчакаме решението на съда. Аз съм вписан, а друг президент не е вписван. Няма проблем с управлението на футболния съюз и този Конгрес няма проблеми.

Ще ви раздадем програмата. Тя е направена професионално с експерти от УЕФА. Аз винаги съм знаел, че работя правилно. Аз не съм бил нервен, но когато видиш по този начин след толкова критика, след толкова помия хвърлена срещу мен и футболният съюз, хората идват и са убедени в това, което правят. Аз съм щастлив човек и съм спокоен.
Още по темата: общо новини по темата: 80
04.02.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
01.06.2022
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
ПОМНЕТЕ...ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА(управниците)....щом на конгреса никой не е протестирал от тамушните,щом 15г. ни няма на картата,щом едвам бием вече и Гибралтар и щом е "работил правилно"...какво да се коментира,няма СМИ.
+6
 
 
"Винаги съм знаел, че работя правилно" - Ахахахахахахахахааааа
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: