Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Гонзо: Някой иска война! Лицемерно е да манипулираш фенове в своя полза!
Автор: Екип Ruse24.bg 14:25 / 29.03.2022Коментари (4)496
© Ruse24.bg
Техническият директор на БФС Георги Иванов - Гонзо коментира събитията около футболната ни централата в "Бояна". Според доскорошния спортен директор на Локомотив Пловдив ситуацията с протестиращите фенове вреди на българския футбол. Пловдивчанинът се обърна и към столичния кмет Йорданка Фандъкова

"За мен е недопустимо да се случват подобни неща, тъй като те за пореден път вредят на футбола и на правилата. На базата в "Бояна" всеки ден тренират огромен брой деца, които са уплашени и стресирани от случващото се, а родителите им се притесняват за тяхната сигурност. Знаете ли, юношите до 19 години победиха Черна гора на фона на нецензурни скандирания и обиди само на няколко метра от тях. Никой не може да ме убеди, че това е нормално", каза пред "Гонг" Георги Иванов.

"Самият протест за мен е провокация, знам че текат усилени опити да бъдат привлечени и други агитки и фен-клубове, което лишава този протест от автентичност - няма как да обикаляш и да караш запалянковци да опъват палатки пред "Бояна" в името на обща цел, когато тя е само твоя. Смятам, че реакцията на общинските власти е неправилна. 

Те много добре си дават сметка, че става дума за хора с определена мисия и че конфликтът, който те търсят като нищо може да избухне. Затова призовавам кмета Йорданка Фандъкова и общинските съветници да вземат необходимите мерки и да осуетят опитите за ескалиране на напрежението. Очевидно някой толкова иска властта, че е готов да я заплати с война, а аз категорично се противопоставям на това", добави още бившият голмайстор.

"Намирам за лицемерно да използваш групи от фенове и да ги манипулираш в своя полза. Всичко в българския футбол е демократично и по правилата. Не мисля, че палатковите лагери са адекватният начин да обърнеш резултата в своя полза", добави техническият директор на БФС.
Още по темата: общо новини по темата: 80
04.02.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
01.06.2022
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Гонзо пе***аст,предател,колко пъти предаде родния си отбор,нещатник,дупедавец и синьо сърце.Да не ти е стъпил крака на Лаута.
+2
 
 
А не е ли лицемерно толкова години да дълбаеш дъното,не е ли лицемерно да се оттеглиш с оставка и после мазно да се върнеш,не е ли лицемерно да сложиш гонзо за диретор,при положение,че никъде нищо не е постигнал и за нищо не става!
+2
 
 
Стига си близал задници,гонзо!Не ставай маймуна наистина!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: