Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Наздраве! Ето така се печелят избори в БФС!
Автор: Стойчо Генов 09:22 / 12.10.2021Коментари (10)817
© Фейсбук
Днес ще бъде избран "новият" президент на БФС. Това ще стане на извънредния конгрес на футболната ни централа, който започва в 10,00 часа в НДК. Кандидатите са шестима - Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, Христо Христов, Георги Захариев и Ивайло Дражев.

Единствената интрига обаче е не дали Борислав Михайлов ще запази властта си, а с каква преднина пред Димитър Бербатов ще спечели изборите - със 100, 150 или 300 гласа повече. При сегашния устав за избор на президент ситуацията е такава, че Михайлов може да бъде свален, само ако той пожелае това и се откаже от надпреварата.

Делегатите на конгреса още от вчера са в София, като за тях бе организирана снощи специална вечеря, със символична цена на куверта 45 лв. Голяма част от представителите на аматьорските клубове са настанени в луксозни 5-звездни хотели. Всички тези разходи с охота се поемат от сегашното ръководство на БФС, което още далеч преди днешния ден си осигури комфортна поддръжка сред селските отбори.

Някои от представителите на нискоразредните отбори дори побързаха да се похвалят със снощната софра, публикувайки снимки във Фейсбук. Plovdiv24.bg показва на читателите си един подобен кадър, на който представителят на Спартак (Пловдив) Крум Георгиев е прегърнал на масата Йордан Лечков. Зад него се вижда още един член на Изпълкома - пловдивчанинът Димитър Георгиев. Така се печелят избори, не ти е нужна предизборна програма...
Още по темата: общо новини по темата: 80
04.02.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
01.06.2022
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Много реалисти като мен, ще ви кажат, че няма как да се оправим. Всичко в държавата ни е гнилоч. Във всеки колектив може да се види, че от двама човека единия нищо не прави. Това са 50 %. На сто човека петдесет скатават.Математика за първи клас.В парламента половината ги няма. Е как да стане? Като ги гледам всички са щастливи. От какво обаче не се знае. Голяма гордост.Оня ден младежите били Гибралтар с 5:0. Е, то това трябва да е в графата задължителни. А ние се радваме на две победи в квалификации. Ами нашите с Литва бяха жив та*ак, при положение, че и литовците не знаеха къде се намират.
+3
 
 
Селяния, цигания и чалгия. Наистина трябва да минат 45 години от 89-та, за да се отекат всички тези криви и оядени муцуни в канала. "Хора" от друго време, които нямат място в управлението на каквото и да е в настоящето, да не говорим за бъдещето.
+5
 
 
То така всичко се печели във Булгаристан
-1
 
 
Бойко го беше оправил ама ей на. Тъп народ, слаба държава.
+7
 
 
Особено интервюто на перуката в неделя по голям наглец не се беше явявал по ТВ как така го нямаше 1,5 год. и изведнъж цъфна ,заплата взимал ли е през това време,наглец.....
0
 
 
И въпреки всичко СПАРТАК Пловдив е в селските групи.... За 45 лева куверт и спане 1 нощ в 5 звезден за още толкова, или за 100 лева, селските буци се кефят..... ХАХАХА.... Ама нали сега клошарката чистачка ще го види и ще разправя в маалътъ, че тумбака е як пил на разноски на хората и че как е най великия.... А утре ще се бие в някое село, понеже продажби съдия не е видял дузпата..... ХАХАХА..... Няма как хора, ние сме Българите..... Щом и ХамерикЪ не можа да ни постави на място, представете си какво значим ние...... ХАХАХА..... Една ваксина не може насила да ни накарат, а те задължително минават под ножа, тръгнали на бат боби перуката да решат..... ХАХАХА.... ХАХАХА..... ХАХАХА.... Само Спартак, да живее казиното, което сега ще вдигнат.....
-3
 
 
Еми Берба да разкеши и той малко, кво се прай! Пари ли НЕМА? С трици маймуни не се хващат....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.10.2021 г.
+7
 
 
Наглостта на тия помияри няма край! Хем виждат, че нищо не върви във футбола, хем говорят, че всичко е наред, подхилкват се и наглеят!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: