Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Наш футболен клуб за Боби и БФС: Примат! Шайка пияници! Така ли искаш да победиш, г-жо Преслава?
Автор: Стойчо Генов 13:02 / 24.03.2022Коментари (10)430
©
Аматьорският футболен клуб "Черногорец" (село Ноевци) излезе с изключително гневна позиция срещу БФС, президента Борислав Михайлов и членовете на Изпълнителния комитет. Повод за реакцията е вчерашното решение на футболната ни централа да изключи над 100 клуба в цялата страна.

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение от ФК "Черногорец": 

Този примат и неговата шайка си направиха "харакири"!!!! Доказаха колко прави сме били през всичките години. 

Без никакви правни аргументи изключиха над 100 действащи клуба. В Северна Корея няма такъв цинизъм и арогантност. 

Изключиха неоснователно част от клубовете, явили се на Конгреса и отново показаха различен аршин. С кое действие членството ни стана несъвместимо? 

Изключиха други отбори заради неплатен членски внос, а само допреди няколко дни открито заявиха, че няма да има такива репресии. Изключиха други отбори за невписването им в ММС, което е една административна процедура. Изключиха отбори заради някакви документални нарушения. Изкачиха отбори заради наличие на роднини в УС и не им дадоха възможност да коригират тази грешка. 

Всичките изключени отбори подкрепят Бербатов. По този начин ли искаш да победиш, госпожо Преслава на следващия Конгрес?

Вие посегнахте на върховния орган на БФС - клубовете!!!! Посегна един невписан ИК, т е. ЛЕГИТИМЕН изпълком. 

Вие съсипахте всичко и продължавате да, доказвате, че нямате морал и качества. Ако мислите, че ще сведем глави, грешите. Ще си понесете отговорност за действията. 

Време е за действия, действия на всички клубове в страната. Колко ще ни подкрепят? Това зависи изцяло от морала на нашите колеги. Ако одобряват действията на тази шайка, да продължат да участват в първенствата под егидата на БФС. В няколко области вече е ясно, че всички клубове са солидарни и ще преустановят участие. Ще го обявяват днес или утре. 

Какво направиха за област Перник. Посегнаха срещу хората. Посегнаха срещу цялата Община Брезник. 

Изключиха "Черногорец", "Чорни", "Димитровец" и "Буря".Останаха 4 отбора в групата. Познавайки морала на ФК"Вихър", предвиждаме да останат три отбора. Уникално първенство. 

В другата група изключиха за формализъм ФК "Спортист" Драгичево , лидер в класирането, отбор с традиции. Вече 99,9 от хората ви ненавиждат. Шайка пияници!!! Няма да ни пречупите. Ние сме свободни и ще отстояваме нашата свобода и нашите права. 

Ако няма адекватна реакция от държавата, тази пролет ще играем контролни срещи с изключените отбори и тези който ни подкрепят. Никой не е по - голям от клубовете и техните фенове и скоро ще го разберете!!!

Приятели, не прекланяйте глава, в каквато и да е сфера. Борете се за вашите права и ги отстоявайте. Веднъж се живее и затова бъдете свободни. Бъдете здрави!!!!!
Още по темата: общо новини по темата: 80
04.02.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
01.06.2022
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ама то си беше ясно още преди година като се върна след оставка, че е супер наглец. Ако аз си тръгна от някоя фирма дали ще мога да се върна, а? По-скоро не. Все си мисля, че има законен начин да бъдат сменени.
0
 
 
Колкото добри футболисти бяха и носиха радост на народа, толкова бездарни в управлението на българския футбол станаха и народа ги гледа с отвращение! Пълна деградация!
0
 
 
Върви си Перука защото ще предизвикаш война .
0
 
 
Мисля ,че е крайно време абсолютно всички организирани фенове в България да загърбим различията си за месец ,два и да прекараме задружно това време в централата на БФС до изритването на последният плужек служещ на пластмасовата коса
0
 
 
ВЪН ПИЯНИЯТ ПЕРУШАН И ШАЙКАТА НАГЛИ НЕГОВИ СЪМИШЛЕНИЦИ!!! Малката ПЕРИКА потомствен ПЕРУШАН е взел ресторанта към базата в Бояна на БФС познайте е протекцията на кой? На татко ГОЛЯМ ПЕРУШАН разбира се. Точат се пари от ВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СЕ ДОКОПА ШАЙКАТА МУ. Не се отказвайте да му искате оставката. МЕКЕРЕТЕТЕ ВЪН И ДО ЖИВОТ ОТ българският футбол.
+5
 
 
Столът на г-жа "Преслава" е силно разклатен... Не мога да разбера това безочие от г-жата и шайката й пияници... при положение, че толкова години нямат абсолютно никакви успехи...нивото на българският отбор е под всяка критика и да продължават да се бутат за власт... това със сигурност минава доста граници...но съдбата си знае работата...скоро ще се отзоват пред портала, но от външната й страна! Както всички знаем, всяко начало си има край ;)
+4
 
 
Всичко е в ръцете на клубовете. БФС е само един неудачен администратор, нищо повече. Сформира се нова Професионална и Аматьорска лига и чао, БФС!
+2
 
 
и вчера го коментирах-спрете всички първенства за 2 месеца и да видим кой ще управляват-ръководството се избира от клубовете-толкова е просто
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.03.2022 г.
+5
 
 
Браво! Тая шайка негодници от бфс - трябва да бъдат изритани! Като не правят конгрес - ще се наложи по другия начин!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: