Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Шокиращо разкритие: Готви ли се Боби Михайлов да спечели нов мандат с грандиозна измама?
Автор: Екип Ruse24.bg 09:08 / 10.01.2018Коментари (7)2398
© Ruse24.bg
Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев направи шокиращо разкритие пред Burgas24.bg, което хвърля сериозни съмнения за честността на предстоящия конгрес, насрочен за 16 февруари. Според бившия футболен бос, поне 136 от 547-те клуба, имащи право на глас в избора за нов президент, са "мъртви души" и функционират само, за да задоволят нечии интереси.

Днес Дражев поиска от спортния министър Красен Кралев незабавна проверка. Според изчисленията му, сборът на клубовете, участващи в първенствата на БФС, е със 136 клуба повече от делегатите, допуснати на конгреса. Това са кухи сдружения, които фигурират само на хартия, не развиват дейност, но могат да изпратят делегат за конгреса, чийто глас тежи толкова, колкото на представителите на ЦСКА и Левски.

Ивайло Дражев настоява списъкът с делегатите да бъде редуциран и да останат само реално действащи отбори. Той алармира и за друг конфликт на интереси - досегашните членове на изпълкома Атанас Фурнаджиев и Йордан Лечков са председатели на две от комисиите за подготовка на изборите. Двамата вече са декларирали, че подкрепят Борислав Михайлов и най-малкото не трябва да бъдат допуснати като организатори на конгреса, смята бургазлията.

Това е първият сериозен залп на вечния опозиционер срещу Боби Михайлов. Във футболния съюз с право се притесниха след като узнаха от Burgas24.bg, че Дражев се кандидатира за президент на БФС, знаейки, че той не си поплюва и не пести критиките си към настоящото ръководство.
Още по темата: общо новини по темата: 80
04.02.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
01.06.2022
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.01.2018 г.
0
 
 
Дражев, адски жалък си бе! Ти изобщо тълкуваш документите, както дявола евангелието! Не вярвам да си толко тъп, след като си такъв "тарикат"! Първо - прочети глава 3, член 32 от Устава. Там ясно пише, че хора с ефективни присъди, осъдени за умишлено престъпление, НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ. Твоето престъпление няма как да бъде неумишлено, защото е в състояние на употреба на алкохол! Второ - клубовете в първенствата са много повече от делегатите, не защото са мъртви души, а защото има отбори, които не са членове, а са допуснати. Давам ти пример - частната школа Велд Пловдив (която има 5 възрастови групи - повече от ФК Созопол и Айтос например) е клуб, който участва в първенствата, регистриран е, легален, има право на субсидия, но не е подал молба за колективно членство. Просто така искат хората. И много отбори са така Ти не знаеш ли какъв е регистъра на клубовете по ММС и кога се обновява, бе? И ми тръгнал да се прави. Свърши твоята, компрометиран палячо, довиждане си! Малко си си надценил силичките, дори и в село като Бургас те разкриха
+1
 
 
Ауууу, цъ цъ цъ. Михайлов е пияница, Дражев рецидивист (осъден ефективно), Супата длъжник в мЕлеони....който и от тримата да е - все тая, Копаем дъното :-))))
+2
 
 
Кралев да се заеме и да разкарат недействителните клубове.С тях може някой и кредити да точат..
+2
 
 
Иво ги знае мръсните номера, ама няма подкрепа за промяната.
0
 
 
Не е зле да се вслушат в предложението на Ивайло Дражев!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: