Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Венци Стефанов отговори на Гриша Ганчев: А ти бе, байчо, преди 4 години какво прави в сектата
Автор: Екип Ruse24.bg 14:54 / 14.12.2021Коментари (5)441
© БГНЕС
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, нападна остро Димитър Бербатов и неговия екип по време на днешната си пресконференция. Босът на "белите" коментира и думите на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, който определи БФС като "секта". 

"Какво направи Бербатов? Колко пари е дал за футбола? Тези хора само са взимали от футбола. Гриша Ганчев каза, че трябва да дойдат младите. Кои са тези млади хора? Тези, които той ги пробутва ли? БФС е секта според Гришата. Защо тогава някой друг не дойде и да представи някаква смислена програма?

Сега тримата катъри тръгнали да карат клубовете да подписват деклараци. Какво искат? Да бутат футболния съюз да се качват те. Чувам, че според Гриша Ганчев футболният съюз бил секта. А ти бе, байчо, като беше до преди 3-4 години в тази секта, какво прави? Секта било. Какво прави в нея?, заяви Стефанов.

"Бербатов не иска да помага на футбола, а да управлява. Да си управлява бентлито! Съгласен съм с Гришата. Дайте млади хора, но трябва да са кадърни. Може да не са футболисти. Може да са юристи или администратори", добави Стефанов. 

 Венци Стефанов скочи и срещу фенклубовете на водещите ни отбори, като заяви, че подкрепят любимите си отбори срещу заплащане.

“Сигурно съм малоумен. Ние отиваме за 30 и няколко евро в Турция, Берое отива за 64. Какво ще им дадат повече? Никой не е останал гладен. Когато не си изкарал ти парите, а ти ги дава някой - харчиш. От пролетта няма да е така. Надали вече ще има платени фенове. На 100% само феновете на Славия не са платени. Били малко?! Много са и обичат Славия. Тези, големите - ето пари да направите фенклубове, да направите скандал на България - Англия.

“Не му изнасяше на Борисов, защото феновете на Левски му бяха в услуга. За мен футболният фен мога да го уважавам, да му свалям шапка, ако идва да подкрепя клуба си безрезервно, истински. Ако подкрепя срещу пари… Ако дойде МВР, ще видите, че от 10 фена 7 са взимали пари срещу еди-какво си. Един вика на митингите. Израждаме спорта. Хубаво, правят фойерверки - това добре. Но когато чупиш, хвърлиш…

Нямах шанс през тези 21 години да видя ред пред и на стадионите, да си вземеш детето и да гледаш мач. Дали ще биеш или паднеш - няма значение. Да си спокоен. Не се взимат мерки срещу хулиганите, които израждат спорта", заключи Стефанов.
Още по темата: общо новини по темата: 80
04.02.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
01.06.2022
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.12.2021 г.
0
 
 
Венци, ти си един от хулиганите които израждат спорта!!! Боклук си Венци, боклук! Ако тази държава беше истинска, досега трябваше да си изгнил по затворите. Даже на ден днешен щеше да си забравен. За бандити като тебе свобода има само в България. Ама вярвам, че все ще се намери някой да ти свети маслото.
0
 
 
Хехехе, еми прав е в частта за Гришата, кво се прай!
0
 
 
Защо му давате изобщо гласност на това ******** същество!
0
 
 
Този Венцислав Стефанов е голямо рядко изпражнения. Супер нагъл и нахален. Отврат!
0
 
 
а ти,миризлива торба с лайна,кога ще пукнеш,че ни писна от твоите лайняви *мъдрости*!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: