Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Пропусната дузпа ни лиши поне от точка срещу Финландия
Автор: Стойчо Генов 21:00 / 15.11.2020Коментари (5)934
България загуби от Финландия с 1:2 в мач от петия кръг на група 4 в Дивизия Б на Лигата на нациите, който се игра пред празните трибуни на стадион "ВасилЛевски". 

Димитър Илиев (68-дузпа) отбеляза за България. Теeeму Пуки (7) и Робин Лод (45) бяха точни за гостите.

По този начин нашите остават без победа в турнира и не мръднаха от последното място, тъй като активът ни е само 1 точка. Финландия има вече 12 т. Лидер е Уелс с 13 точки след победа с 1:0 над Ирландия.

Двубоят започна зле за "лъвовете", които допуснаха елементарна грешка в защита в 7-ата минута. Отбраната ни позволи на Теему Пуки да бъде изведен сам срещу Мартин Луков и нападателят с диагонален шут прати топката в мрежата за 0:1.

В самия край на първото полувреме финландците вкараха втори гол. Това стана след груба грешка на Страхил Попов вдясно. Теему Пуки шутира мощно, но Мартин Луков изби напред. Топката обаче отиде в Робин Лод, който направи добавка с левия крак за 0:2.

В 59-ата минута Доминик Янков бе фаулиран в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. Галин Иванов изпълни, но вратарят Храдецки изби. Последва добавка на Божидар Краев, но топката отиде във външната страна на мрежата в аут.

Десет минути по-късно нашите получиха втора дузпа, след като Араюри игра с ръка в пеналта. Този път с изпълнението й се нагърби капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев, който бе точен за 1:2.

България игра в състав:

Мартин Луков, Страхил Попов, Кристиан Димитров, Васил Божиков, Димитър Велковски, Янис Карабельов (85- Александър Цветков), Кристиян Малинов, Доминик Янков (66- Димитър Илиев), Галин Иванов (78- Бирсент Карагарен), Спас Делев (78- Светослав Ковачев), Божидар Краев.
Още по темата: общо новини по темата: 342
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Любовника на баба Гошка и дузпа дори не може да вкара,галяния Галин- шматката,тичаштото магаре на дедо Венци
+1
 
 
Не му редяли състава на чичо Гошо.Ами какво правят в състъва Карабельов,Краев,Велковски и още сумати некъдърници.Ще държиш резерви Митьо и Карагерен при наличие на цял отбор болни.Значи и те са не от втори ,но от трети избор.Глупава работа .Ами вземи момчето от Ботев централен нападател ,всеки мач вкарва голове ,във форма е ,дори Камбура ще е по добре от звездата Краев.Никакъв поглед и разум в нареждането на отбора .Само менъджерски интереси .Кой трябва да продадем.После футболистите виновни ,това бил материала,да но на БФС протежетата ,а не кай е във форма и може да играе.
на 15.11.2020 г.
+1
 
 
Ако ги беше бил и двете дузпи Капитона щеше да е 2-2.Глупав треньор и слаби футболисти!
0
 
 
С това треньорче, толкова! Ако Митко Илиев беше на терена и през първото полувреме, щяхме да завършим 2:2, защото и първата дузпа щеше да е отбелязана...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: