Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Изпуснахме нелепо победата срещу Ирландия на старта в Лигата на нациите
Автор: Стойчо Генов 23:49 / 03.09.2020Коментари (8)951
© UEFA
България завърши 1:1 срещу Ирландия в първия си мач от новия сезон в Лигата на нациите. Двубоят от Група "В" се игра пред празните трибуни на националния стадион "Васил Левски".

Божидар Краев (56) бе точен за нашия тим, а Шейн Дъфин изравни в добавеното време.

В другия двубой от нашата Група 4 Финландия загуби домакинството си на Уелс с 0:1. В неделя България гостува именно на Уелс.

Както е известно, в предишното издание на турнира нашите завършиха на второ място в своята група и по този начин стигнаха до баражи за класиране на Евро 2020, които все още не са се състояли.

Възпитаниците на селекционера Георги Дерменджиев дебютираха с новите си екипи, а още във 2-ата минута имахме добра възможност пред противниковата врата. Галин Иванов обаче отправи слаб удар с глава, при който вратарят Рандълф се намеси безпроблемно.

Най-чистото положение за България дойде в 29-ата минута. Антон Недялков изведе Тодор Неделев сам срещу вратаря на ирландците. Звездата на Ботев (Пд) опита да го прехвърли, но бе твърде неточен.

В 56-ата минута Тодор Неделев пусна перфектен пас към Божидар Краев. Той овладя с едно докосване и с левия крак промуши топката между краката на вратаря за 1:0.

Десет минути преди края влезлият на смяна Бирсент Карагарен бе изведен отдясно в наказателното поле и отправи диагонален шут, но поклрай гредата в аут.

В третата минута на 5-минутното добавено време ирландците изравниха. Това стана след центриране от корнер, при което Шейн Дъфин надскочи отбраната ни и засече с глава в долния ляв ъгъл на вратата на Георги Георгиев за 1:1.

България игра в състав:

Георги Георгиев, Страхил Попов, Кристиан Димитров, Петър Занев (79- Пламен Гълъбов), Антон Недялков, Кристиян Малинов, Георги Костадинов, Спас Делев (76- Бирсент Карагарен), Тодор Неделев (83- Александър Цветков), Галин Иванов, Божидар Краев.
Още по темата: общо новини по темата: 342
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дори не знаех, че е имало футболен мач... :)))))))
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.09.2020 г.
0
 
 
Нищо не сме изпуснали. Отборът ни няма класа и скоро няма и да има. Какво значи една победа при това положение? Сбъркан ни е и футбола изцяло. Чужденци с високи за българските стандарти заплати, но с почти никакви качества - за сметка на юношите от школите. 30 години мутренски времена - търси се бърза победа, пари, слава, игри, тото - всичко, но не и да се приложи един западен модел. Затова в международни мачове и турнири ще капим като зрели круши. Впрочем, това всички го знаем, но няма хора да се посветят на този спорт и да го направят привлекателен. За справка - пълни стадиони преди 89г. - сега една десета от тях се пълнят.
0
 
 
Изпуснахме, да. Видяхме разликата в отиграването на играч от "долната осмица" и на играч от "евробоец".
-1
 
 
Митето Илиев ,пак ли носеше саковете и раничките.Той само за това става.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: