Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Венци Стефанов: Със Сърмов, Мърмов няма да стане! Люпко не е изкукал, видя се защо не пуска Бодуров
Автор: Екип Ruse24.bg 13:19 / 08.09.2019Коментари (5)1625
© Уикипедия
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи култов коментар след загубата на България с 0:4 от Англия в европейската квалификация в Лондон.

"Тежка загуба, очаквана загуба. Трябва да започнем да даваме шанс на български момчета в националния отбор. Нали видяхте в отбора на Англия колко млади футболисти имаше. Моите уважения, но с Дани Младенов, Сърмов, Мърмов, няма да стане. Смятам, че бразилците нямат място в националния отбор. Вандерсон колко пъти го видяхте да се включи във фаза защита? Същото мога да кажа и за Марселиньо. Вандерсон, Мандерсон... Така няма да се получат нещата", избухна Венци Стефанов пред Спортал.

"Николай Бодуров си мисли, че играе в нашето първенство. Футболистите на ЦСКА, Левски, Лудогорец са свикнали, че тук каквото и да направят в наказателното поле, позволено е. В чужбина обаче нещата лъсват. А лъсна и защо Люпко Петрович не пуска Бодуров. Старата лисица не е изкукала и ние трябва само да се учим от такъв специалист", казая още Стефанов, който е и член на Изпълкома на БФС.
Още по темата: общо новини по темата: 342
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щото Сульо и Пульо Осрахте футбола в България и нямаме Национален отбор...Косово държава от 3 години има,събират футболисти Косовари тренирали и родени по цял свят..Ние имаме Български деца родени по цял свят,никой не го интересува..Хърватия от 3 години прави лагер 10 дни за тлантливи деца на10-12 години и ги следят...Какво прави пияното БФС-едно голямо нищо!!!
0
 
 
С Венци- Менци и Маджо - Баджо нищо не става вече 30 години, освободете ни от присъствието си мафиоти нещастни! Гадно комунистическо наследство сте вие , колкото по- бързо изчезнете толкова по- добре за изстрадалата ни Родина и измъчения ни футбол!
0
 
 
Прав си е цховека с такиба марсилионио вандерсон с такива бездусхни играцхи не ставааа галинцо сармата будуров не е играл колко време десподов сасхто абе луда работа нкма да се опраим
на 08.09.2019 г.
+5
 
 
А с твоя Галин-Малин шматката става ли? Видяхме го и него каква муха без глава е.
+4
 
 
С Венци-Менци и Люпко- Пютко няма да стане също!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: