Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Съдия удари рамо на България, Неделев бележи от съмнителна дузпа
Автор: Екип Ruse24.bg 23:57 / 22.03.2019Коментари (1)2899
© БФС
България стартира с домакинско равенство 1:1 с Черна гора в първата си европейска квалификация в група А за първенството през 2020-а година. Нашите не се представиха на добро ниво и могат да бъдат доволни от равенството, което дойде от спорна дузпа, реализирана от Тодор Неделев 8 минути преди края на мача.

Черногорците откриха с гол на Стефан Мугоша в 5-ата минута на второто полувреме.

Младата надежда на Черно море (Варна) Мартин Минчев направи дебют за мъжкия национален отбор и дори можеше да донесе победата на България, но топката излезе на милиметри в аут.

В 7-ата минута българските футболисти имаха претенции за дузпа, след като удар на Неделев се спря в лакътя на Жарко Томашевич, но френският съдия не реагира. В 18-ата минута гостите едва не откриха резултата, след като Мирко

Иванич се възползва от грешка на Бодуров и излезе сам срещу Николай Михайлов. Иванич стреля, но вратарят на България успя да спаси с крак и топката излезе в корнер.аДве минути по-късно и България можеше да открие резултата, след като Васил Божиков стреля с глава, но Фатос Бечирай беше застанал на голлинията и изчисти.

След 20-ата минута българският отбор започна отново да търси пролуки в предни позиции и създаде две добри атаки, които не бяха завършени с точен изстрел от Тодор Неделев и Страхил Попов.

В 50-ата минута черногорците наказаха огромни грешки в левия фланг на защитата на България. Стефан Мугоша елиминира много технично Петър Занев и Васил Божиков и с прекрасен фалцов удар вкара топката до гредата в десния долен ъгъл. Така в трети пореден мач между двата отбора на стадион Васил Левски, в който гостите повеждат. В 60-ата минута черногорците бяха много близо до втори гол, след като трима футболисти си подадоха с едно докосване, а

Мугоша отрази към Иванич, чийто диагонален удар по земята почти облиза гредата и излезе в аут. Само минута след това Петър Занев спря самостоятелен пробив на Бечирай, който имаше опция да подаде на други двама свои съотборници, но за щастие на нашия тим прояви егоизъм.

В 69-ата минута българският отбор отправи и първия си точен удар във вратата на гостите, след като Георги Костадинов с глава го нанесе след центриране на Страхил Попов. Само след 7 минути след две мелета се откри възможност и пред Ивелин Попов, който от 6-7 метра опита да вкара, но ритна във вратаря на гостите.

В 80-ата минута съдията Руди Буке от Франция отсъди дузпа в полза на България заради фаул на Владимир Йовович срещу Станислав Костов. Телевизионните повторения показаха, че нарушението е с малко извън наказателното поле, но явно реферът се заблуди. Ентусиазмът на българските национали продължи и в 85-ата минута Страхил Попов отправи мощен удар по диагонала, но мина над вратата.

В 91-та минута младокът Мартин Минчев излезе по диагонала след пас на Занев, откъсна се и стреля мощно, но топката излезе на милиметри в аут. В ответната атака Болиевич излезе сам срещу Михайлов, но българският страж спаси майсторски.

България- Черна гора 1:1

0:1 Стефан Мугоша 50

1:1 Тодор Неделев 81-дузпа

България игра в състав:

Николай Михайлов, Страхил Попов, Николай Бодуров, Васил Божиков, Петър Занев, Георги Костадинов, Ивайло Чочев (68-Симеон Славчев), Тодор Неделев, Ивелин Попов, Галин Иванов (51-Станислав Костов), Спас Делев (82-Мартин Минчев).
Още по темата: общо новини по темата: 342
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
90 % от головете на Неделев в Ботев са от измислени дузпи,много слаб мач разхождаше фланелката и не само той!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: