Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Кралев: За радост на всички Дерменджиев вече е минало! Веднъж не каза, че някъде е сбъркал
Автор: Екип Ruse24.bg 14:41 / 27.12.2020Коментари (2)785
©
Министърът на спорта Красен Кралев за пореден път критикува бившия национален селекционер Георги Дерменджиев. Както е известно, договорът на пловдивския специалист изтече в началото на месеца и той не бе подновен.

"За радост на всички Георги Дерменджиев е минало за националния отбор. Дано повече не преживяваме подобна срамна година. В Лигата на нациите имахме 6 мача, в които направихме две равенства и четири загуби, като за 540 минути вкарахме два гола. Запознах се с доклада на националния селекционер, но никъде не видях една самокритика, никъде не видях момент, в който да се каже, че треньорският щаб е сбъркал със селекция или в тактиката за провеждане на мачовете", констатира Красен Кралев в интервю за БНТ.

Загубихме 4 точки в първите два мача от Лигата на нациите след 90-та минута и то след фрапиращи грешки в смените и в тактиката, а това не беше отбелязано никъде в този доклад. Надявам се, че подобни мигове ще бъдат спестени на българските фенове. Всички са запознати с мнението на цялата футболна общественост за работата на този екип и на този треньорски щаб. Аз категорично не съм съгласен, че това са най-добрите български футболисти, с които ние разполагаме. Това е ясно за всички", допълни министърът на спорта.

"Виждаме представянето на младежите. В най-важния мач от години насам, който сме имали и който ни даваше шанс за класиране на Европейското първенство срещу Унгария, можеше да излезем в съвсем друго състояние, в друг състав. Много от самите играчи в националния отбор споделят, че няма настроение и самочувствие в съблекалнята. Кой трябва да им го предаде? Нали треньорът е този, който вдъхва самочувствието, вдъхва увереността на футболистите и той трябва да ги подготви за този мач. Нека да гледаме напред, защото имаме добро младо поколение", каза още той.
Още по темата: общо новини по темата: 342
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Радост за всички ли? Че мен какво ме топли това?
-1
 
 
А ти защо го търпя толкова време?Защото не искаше да му плащаш неустойки ли?Или, че по-добро нямаше.Ако е така защо тогава го плюеш сега?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: