Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
България показа скучен футбол и в дебюта на Дерменджиев
Автор: Екип Ruse24.bg 21:01 / 14.11.2019Коментари (19)1272
© Lap.bg
България загуби от Парагвай с 0:1 в приятелски мач, който се игра пред по-малко от 1000 зрители на националния стадион "Васил Левски". Единственият гол вкара Мигел Алмирон в 60-ата минута. Двубоят бе дебют за новия селекционер на нашите Георги Дерменджиев. Други двама футболисти също направиха дебют за държавния тим - вратарят на Славия Георги Георгиев и защитникът на Черно море Виктор Попов.

България обаче отново демонстрира скучен футбол и увеличи негативната си серия от 12 поредни срещи без победа.

Първото чисто голово положение бе за парагвайците. В 35-ата минута Ромеро се откъсна от Божидар Чорбаджийски и Георги Терзиев, но Георги Георгиев спаси. Три минути по-късно отново Георгиев се намеси след удар от малък ъгъл на гостите.

В 60-ата минута Парагвай откри резултата. Това направи Мигел Алмирон, който матира Георги Георгиев с шут от далечно разстояние.

В неделя България приема Чехия в последната си квалификация, която поради наказание ще се играе пред празните трибуни на стадион "Васил Левски".

България игра в състав:

Георги Георгиев, Страхил Попов (85- Виктор Попов), Георги Терзиев (63- Кристиан Димитров), Божидар Чорбаджийски, Иван Горанов, Кристиян Малинов, Георги Костадинов (80- Александър Цветков), Тодор Неделев (46- Божидар Краев), Ивелин Попов, Марселиньо (46- Кирил Десподов), Вандерсон (70- Галин Иванов).
Още по темата: общо новини по темата: 342
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Краев е балерина,какво играе не става ясно...Също не стана ясно,защо Гошко викна М.Илиев и не го пусна даже в контролата..Домусчиев му е наредил да му размътят главата и да не се подготвя с Локо за мача с Лудогорец!
+1
 
 
Краев е дупката, а ти да не пуснеш Митко!!!!! Мътят му главата да не пръсне трътките на ОРЛИТЕ!!!!
+2
 
 
И още нещо:БФС-менте,Треньор-менте и по-голяма част от футболистите-ментета.Така,че какво искаме да видим,освен и футбол-МЕНТЕ!!!
+3
 
 
Би било по-добре за привържениците на националния отбор,да няма предаване и по телевизията,защото няма какво да се види.И друго,явно и че ДЕРМЕНДЖИЕВ не е в час,след като не пусна и най добрият футболист в момента на "Локомотив"Димитър Илиев.В този отбор има много ментета.
Сподели какво ново....
на 15.11.2019 г.
0
 
 
Треньора си е треньор.Няма играчи.Директор на цирка може да има НО нямали маймуни цирк НЕ става.
на 14.11.2019 г.
+2
 
 
И схемата е тотално объркана,Попето за таран не става. Да пуска Десподов деветка и зад него Илиев и Попов.Отзад да я ритат напред :DDDDD
на 14.11.2019 г.
+2
 
 
Пълен резил,а Дерменджиев тотално ме разочарова. Как може да предпочиташ Краев пред Митко Илиев?!И ония коментатора,бил ми раздвижил играта,как?С тия кашкавалени крака от 10 да вкара едно и то не е сигурно. Ако и с Чехия не пусне нашето момче ,спирам да ги гледам тия идиоти!
+2
 
 
Гошо не разбираш ли че от всичките само Митко е в форма и ти не го пусна.Падайте и с Чехия ще има 10зрители но май бяхме наказани.Махайте Лечковци и тям подобни.опправете първо БФС и след това нац.отбор.
+2
 
 
Пълна пародия начело с парашутиста Дерменджиев.Голмайстора на първенството стои на пейката за сметка на краевци и прочие които не могат да спрат топката.Цирка е пълен и тепърва ще става по-интересен
0
 
 
Треньор-клоун! Играчи-жени и некадърници! Защо извика голмайстора на 1-ва лига и не го пусна дори за 5 минути? Всички видяха недоразумението Краев и оня нещастник капитанчето, че 3-4 пъти не можаха да уцелят топката! Минимум 1 от тези положения Митко го вкарваше!!! Това е поредната подигравка с кадърните играчи и поредното доказателство, че се взимат не тези, които могат, а тези, които им кажат на треньорчетата! Какъв по-удобен монент от това, да пуснеш дебютантите в отбора в контрола? Кога друг път да ги видиш? Срещу Чехите ли ще го пусне? Когато вече трябваше да е имал дебют преди това? По-добре, че Митко Илиев не стана част от тази шайка некадърници! Чехите, дано не се напънат, че пак ще ни разцепят с разлика!? В същност, какво значение има?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: