Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Завършихме безславно, за първи път не успяхме да бием Люксембург
Автор: Екип Ruse24.bg 23:40 / 10.10.2017Коментари (10)2716
©
Националният отбор на България приключи безславно участието си в световните квалификация от Група А. Нашите показаха слаба продукция и завършиха 1:1 при гостуването си на Люксембург.

За първи път във футболната ни история не успяхме да спечелим мач срещу отбора от Великото херцогство, като до този момент от 13 двубоя имахме 13 победи.

България допусна гол още в 3-ата минута - също като в предишния мач срещу Франция. След безобидно центриране в наказателното поле Николай Бодуров изчисти неспокосано и Оливие Тил с шут от дъгата и с помощта на рикошет прати топката в долния десен ъгъл на Пламен Илиев за 1:0.

В 68-ата минута България се върна в мача с изравнително попадение. Спас Делев центрира от десния фланг към далечна греда, топката тупна пред Ивайло Чочев, след което той я насочи с глава в мрежата зад вратаря Жубер за 1:1.

България игра в състав:

Пламен Илиев, Страхил Попов, Николай Бодуров, Васил Божиков, Петър Занев (14-Антон Недялков), Симеон Славчев (62- Мартин Райнов), Ивайло Чочев, Тодор Неделев, Божидар Краев (49- Андрей Гълъбинов), Ивелин Попов, Спас Делев.

Още по темата: общо новини по темата: 342
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Азбучната истина е, че за да имаме национален отбор на световно ниво, се иска и подготовката на деца и юноши също да е на световно ниво, както и силно вътрешно първенство. Всички наши юношески формации ядат бой в Европа. При дон Перуци и първенството ни е нагласено...Даже трябва сме доволни от равния с Люксембург! Дотам е паднало нашето ниво.
0
 
 
И за тия некадърници се харчат милиони!!! Както се харчат и милиони за родното ни първенство!!! За какво ни е този грозен футбол? Ми по-добре да нямаме футбол, а спестените средства да идат за болници,за пенсии, за по-високи заплати,за пътищата...Това не е само срамен резултат-това е повече от позорен резултат!
0
 
 
Не мога да си обясня желанието на хората да вярват, че сме футболен фактор. Да, може и да объркаме сметките на някой, но това е от късмет, а не от умения. Слаби сме, нямаме играчи от европейско и световно ниво, НЯМАМЕ. А като нямаме - няма как и да сме фактор. Беславно завършихме на световното през 1998. Сега с този слаб отбор е пресилено да се каже, че сме завършили безславно. Трябва да си признаем, че сме слаби и класиране на какъвто и да е форум, ще е голям успех, но неуспехът не трябва да се брои за поражение. На това ниво сме, който не иска да го признае - да се самозалъгва, че сме футболна сила.
с .. . с. с.с .с с. с.с
0
 
 
Толкова можем толкова показваме. Скръб е Българския футбол. Чалга поколението толкова може
0
 
 
Може да им върви повече в строителството?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: