Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Поразяваща ръка и страст в очите Виолина Кочева №4
Автор: Екип Ruse24.bg 15:06 / 19.02.2013Коментари (0)1324
©
Родена на 5 май 1991 година в град Пловдив. Още в първи клас сърцето й започва да тупти, като баскетболна топка и крачка след крачка достига до физкултурния салон. Там било достатъчно да промълви само три думи "Виолина иска баскетбол". Следват тренировки, усмивки, тренировки ......... тренировки и хоп! се озовава в "Рилски спортист". Само няколко години са достатъчни на малката дама, за да се превърне в лидер на клубния си отбор и на националния тим на България за девойки. Таланта на Вили е забелязан от Георги Божков и тя пристига в Русе, за да стане Виолина Кочева - момичето с поразяващата ръка. Виолина има малшанса да е с номер 4 и затова въпросите към нея ще са точно толкова.

1. Какво ще те направи истински щастлива?

- Щастлива съм винаги, когато правя нещо и знам, че се е получило. Когато съм дала всичко от себе си и виждам, че всички около мен се стремят да направят същото. На терена съм щастлива, когато всяка една от нас е готова да подпомогне съотборничка и когато знам, че щом съм на терена около себе си имам четири приятелки. Имам гореща кръв и знам, че понякога изглежда сякаш съм готова да се скарам с някой, но това е така, защото горя в играта баскетбол. Знам, че Дунав може да победи всеки отбор, когато играем като един. Аз съм готова да помогна на всеки и на терена

©
искам всеки да помага и на мен. Мисля, че това е формулата да успеем всички заедно. Щастлива съм когато видя усмивка и на лицето на баща ми. Това може да ме зареди много!

2. Какво обичаш да правиш в свободното си време?

- Най-добре релаксирам с пакет пуканки пред телевизора. Обичам да гледам сериали, които ме карат да роня сълзи (смее се). Обичам да си почивам, обичам да се разхождам по кея.

3. Какво е любимото ти ядене, цвят, хоби?

- Спагети!!! Любимият ми цвят е синьо (небесно синьо). Много бих се радвала на купата 2013 да видя повечето фенове, облечени в сини тениски! Това зарежда отбора! Решили сме с Цуми (Цветомира Шаренкапова) да купим сини тениски за бащите ни, те също са фенове и искаме да ги виждаме в любимите цветове. Когато публиката е синя ние знаем, че ни ОБИЧАТЕ!

4. Какво ще кажеш на русенските фенове и колко пъти трябва да извикат "Вили", за да направиш 15 точки в един мач?

- Ооооооооооооооооооо, Вие сте велики! Тази публика ме кара всеки мач да излизам на терена, готова на всичко. Велика публика! Винаги са до нас и това задължава. Колко пъти да извика "Вили" ли!? (смее се от сърце)... Достатъчно е дори да е само веднъж. Аз искам всеки мач да правя даже по 20 точки, но най-важното е Дунав да побеждава!
Още по темата: общо новини по темата: 114
20.05.2013
09.05.2013
07.05.2013
02.05.2013
29.04.2013
29.04.2013
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: