Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Дунавки печелят нови фенове
Автор: Екип Ruse24.bg 09:29 / 04.03.2013Коментари (0)1041
©
На първи март "сините феи" и старши-треньорът Георги Божков получиха чудесен подарък от своя привърженичка, която ги изненада по време на сутрешната тренировка.
Русенката Анна-Мария Димитрова-Попова от скоро посещава домакинските мачове на "Дунав 8806" и следи изявите на тима, но вече е сред верните фенове на шампионките.

"Отскоро ходя на мачовете на "Дунав 8806" и съм благодарна на баща ми, който ми показа пътя към тази магия. След първия мач, който посетих, съм се зарекла да не пропускам домакинство," въодушевено разказа Ани. Тя дойде в зала "Дунав" с желанието да се запознае със своите любимки и да им направи подаръци за Баба Марта.

На всяко от момичетата Анна-Мария подари по една бяла роза със синя панделка и съответното име на състезателката, изписано върху нея. Дунавки получиха и мартенички с пожеланието да са здрави и засмяни, както и покани за спектакъл на русенската опера. "Любовта ми към клуба ме подтикна да направя скромен подарък на момичетата и ръководството, като ги поканя на един невероятен балетен спектакъл -

©
"Лебедово езеро". Искрено се надявам да останат доволни!"

Анна-Мария е мениджър на "Балкан Турс" и дори работата й да не е свързана пряко със спорта, това не й пречи да го заобича толкова бързо. "Вече си имам и любимки," сподели Анна-Мария с широка усмивка. "С удоволствие се наслаждавам на играта на Мерике Андерсон, много е борбена и енергична. Като цяло симпатизирам на всички момичета, но най-много ме пленява усмивката на Аманда Джонсън." За срещата си с наставника на "сините феи" Анна-Мария каза: "За мен беше чест днес да се запозная лично и с Георги Божков - треньорът, голям тактик и професионалист. Възхищавам се на способността му да сплотява отбора в най-важните мачове! Той знае как да ги печели!"

Анна-Мария сподели с тъга, че с наближаването на края на сезона, ще й бъде мъчно за тези, които ще си тръгнат от любимия клуб. Не обича разделите, натъжават я. На себе си тя пожела: "Дано и през следващия сезон да видя същите момичета, надявам се отборът да се запази в този си вид, това ще ме направи щастлива!"
Още по темата: общо новини по темата: 114
20.05.2013
09.05.2013
07.05.2013
02.05.2013
29.04.2013
29.04.2013
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: